Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 6905
Як отримати біометричний закордонний  паспорт?  Повний перелік документів

У зв’язку з останніми змінами в країні наші клієнти часто запитують нас, у чому полягає процедура оформлення біометричного паспорту та які документи для цього потрібні. Отже, ми вирішили розмістити на нашій сторінці всю інформацію щодо процедури отримання біопаспортів.

Отримати біометричний паспорт можуть виключно громадяни України. Українці з подвійним громадянством, в тому числі жителі Криму, які отримали паспорти РФ, не зможуть оформити біометричний документ.

Ті громадяни, які не хочуть залишати відбитки пальців, зможуть  оформити паспорт без чіпу, оскільки наявні два варіанти документа: паспорт із чіпом (біометричний) та без нього.

Для оформлення біометричного паспорта необхідно:

Із собою необхідно мати наступні документи:

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Якщо раніше можна було вписати дані про дітей і вклеїти фото в закордонний паспорт, то в біометричний паспорт цього зробити не можна. На дитину доведеться оформляти окремий дитячий біометричний паспорт.

Термін дії біометричних паспортів – 10 років, як у звичайного закордонного паспорта.

Для дитячого  біометричного паспорту необхідно:

Юридична компанія «ENTIRE» працює для полегшення вашого життя і пропонуємо вам наступні послуги:

Також, ми пропонуємо інші юридичні послуги про, які ви можете дізнатись на нашому сайті www.entire.com.ua або за телефонами: (044) 337-57-58, (066) 354 – 50-60,(096) 039-39-08, (063) 395-53-90.