Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1879
Засновник конкурсу Стас Федоров особисто вручив нагороду начальнику юридичного відділу ЮФ «Абсолют» Івану Самсонюк.

В Києві, 20 січня, відбулася 2-га церемонія нагородження кращих спортсменів та фахівців з хортингу за результатами роботи за 2017 рік «Сузір’я хортингу». Захід пройшов в приміщенні готелю «Либідь», який розташований на пл. Перемоги, 1. Юридична фірма «Абсолют» також відзначилась на цій події власною перемогою. Стас Федоров, засновник конкурсу, вручив нагороду «Партнер року» начальнику юридичного відділу ЮФ «Абсолют» Івану Самсонюк.

Відзнака, в невластивій для юридичної фірми сфері, є черговим доказом того, що такий напрям як юридичні послуги посідає важливе місце в суспільній діяльності.

Даний конкурс був започаткований Федоровим Станіславом Ігоровичем, з метою стимулювання кращих спортсменів, тренерів та фахівців з хортингу до подальших занять та загального розвитку хортингу. В минулому році конкурс проводився в межах Київської Міської Федерації Хортингу, а вже в цьому році він був проведений в межах Київького регіонального представництва (м. Київ та Київська область).

Номінації конкурсу:

Хортинг — це бойове мистецтво українського походження. Навіть назва походить від назви острова Хортиця, центру українського козацтва. Сьогодні воно набирає шаленої популярності. Та звісно, щоб такий специфічний вітчизняний продукт мав певні гарантії захисту свого розвитку, необхідно застосовувати  в діяльності правові інструменти, які дозволяють створювати необхідні для будь-якого об’єднання більш впевнено крокувати до поставлених цілей та виконувати конкретні завдання.

ЮФ «Абсолют» має багаторічний досвід в сфері надання юридичних послуг. Компанія спеціалізується на наданні правової підтримки й супроводу для фізичних та юридичних осіб. Серед специфічних юридичних послуг, які надає ЮФ «Абсолют» є допомога під час реєстрації, та супровід комерційних та неприбуткових організаційгромадська організація, фонд, змі, партія. Щоб ефективно діяти необхідно гарантувати свою діяльність з правової точки зору. І звісно, така організація як ГО «Київська Міська Федерація Хортингу» має бути захищена з юридичної сторони. Нагорода «Партнер року», яку отримала ЮФ «Абсолют» є прикладом ефективного партнерства в даній сфері, та ще раз підтверджує той факт, що якісна правова допомога це залог успіху любої справи.