Юридична фірма «Абсолют» на Міжнародній зустрічі Pro Bono 2018

В Києві, 24 березня 2018 року, найуспішніші адвокати України, міжнародні партнери та Юридична фірма «Абсолют» стали учасниками масштабного заходу, присвяченому розвитку Простору Pro Bono. Організаторами зустрічі виступила Національна асоціація адвокатів України та Українська фундація правової допомоги.

В приміщенні готелю «Амарант» зібралися представники юридичних фірм, громадських організацій та міжнародні партнери фундації The Global Network for Public Interest Law (PILnet) та Centrum Pro Bono.

Від ТОВ «Юридична фірма «Абсолют» про практику Pro Bono розповів керівник юридичного відділу Іван Самсонюк:

Нашим успіхом діяльності в Просторі Pro Bono є реєстрація «Всеукраїнського об’єднання протидії торгівлі людьми». Наша компанія є соціально відповідальною, тому ми відповіли на заклик про допомогу громадських активістів. Вважаємо, що такі ініціативи потребують кваліфікованої допомоги, та вони не завжди мають кошти для того, щоб почати виконувати свою місію.

Зараз, «Всеукраїнське об’єднання протидії торгівлі людьми» активно діє на території України, та приносить суспільну користь у своїй сфері.

Наступним кроком ЮФ «Абсолют» в практиці Pro Bono стала допомога в реєстрації громадської організації «Україна без тортур».

Принцип «Ми допомагаємо тим, хто допомагає іншим» якнайкраще характеризує позицію Юридичної фірми «Абсолют». Громадський сектор в Україні знаходиться на етапі стрімкого розвитку. І цей розвиток необхідно стимулювати та підтримувати.

Ми ніколи не відмовляємо, якщо можемо бути корисними та маємо можливість надати реальну, ефективну допомогу, Іван Самсонюк.

На сьогодні ЮФ «Абсолют» являється лідером в Україні по наданню юридичних послуг з державної реєстрації неприбуткових організацій (громадські організації, благодійні організації, профспілкові організації). Pro Bono сформувало успішний та важливий досвід. Спектр юридичних послуг, які надає команда юридичної фірми, включає в себе практику реєстрації, супроводу комерційних та некомерційних організацій, які здійснюють важливу суспільну діяльність: захист ВПО, підтримка людей з інвалідністю, тощо.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!