Фото з святкування 25-річчя Юридичного факультету АПСВТ

З 3 по 7 грудня 2018 року відбулося урочисте святкування з нагоди 25-річчя Юридичного факультету Академії праці, соціальних відносин і туризму. З цього приводу в Академії пройшов тематичний тиждень, під час якого були проведені такі заходи:

  • Урочиста частина;
  • Сучасні інтелектуальні ігри для студентів;
  • Благодійний ярмарок;
  • Всеукраїнська науково-практична конференція;
  • Святковий концерт присвячений 25-річчю успішної діяльності;
  • Дискотека.

В рамках святкування ювілейної річниці Юридичного факультету АПСВТ колектив отримав привітання від поважних гостей. Привітав керівників, викладацький колектив факультету та студентів Академії начальник юридичного відділу Юридичної фірми «Абсолют» Пугасей Ілля. Від імені компанії він висловив свою щиру подяку за плідну, багаторічну партнерську співпрацю з Академією. Він відзначив, що в Академії готується нове покоління молодих юристів, які отримують не лише теоретичні знання, а й практичний досвід. Підготовка знавців права здійснюється на юридичному факультеті Академії комплексно, з урахуванням індивідуальних особливостей кожного студента. Це повною мірою сприяє досягненню головної мети організації та підготовки високопрофесійних фахівців-правознавців. Саме таких фахівців з радістю прийме у свій колектив будь-яка сучасна компанія.

Особливі привітання пролунали на адресу викладачів – досвідчених висококваліфікованих професіоналів своєї справи, що є головним надбанням Академії.

Наостанок, Ілля Пугасей побажав навчальному закладу і надалі успішно розвиватися, удосконалювати всі навчальні процеси та випускати справжніх фахівців своєї справи, якими можна пишатися.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!