Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1107
Як закрити ПП ✓ Київ ✓ Україна - картинка

Для підприємців, які є платниками єдиного податку, утримувати ПП, що не приносить прибутку (або з мінімальною прибутковістю) – це фінансовий тягар. По законам України усі підприємці зобов’язані сплачувати ЄСВ у розмірі 22% від мінімальної заробітної плати незалежно від розміру доходів. Це стало причиною масового закриття підприємств в Україні.

Причинами закриття ПП можуть бути:

Підприємець, який не припинив роботу ПП, зобов’язаний платити соцвнески у встановленому законом розмірі.

Інструкція по закриттю ПП

Процедура закриття ПП  включає:

Що потрібно для закриття ПП надати Державному реєстратору:

  1. Заяву встановленого зразка на припинення діяльності ПП, заповнену по всім правилам та без помилок;
  2. Громадянський паспорт заявника;
  3. Довіреність на представника, засвідчену нотаріально.

Способи подачі пакету документів:

Після подачі документів підприємець отримує опис та повинен чекати на прийняття рішення. Термін очікування буде залежати від результатів. Перевірки податкової та ПФ. При  електронному способі подачі заяви дані обробляються в автоматичному режимі.

Щоб не затягувати строки прийняття рішень та закриття ПП варто самостійно ініціювати перевірку, подавши заяву. 

Податкова перевірка – це завжди стрес та вірогідність отримати проблеми з боку податкової. Тому перед закриттям ПП потрібно проконсультуватися зі спеціалістами, перевірити бухгалтерські та фінансові документи, отримати довідку про відсутність заборгованості.

Ліквідаційна форма - це звіт підприємця за період з початку звітного місяця до дати припинення ПП.

Сприяння спеціалістів ЮК «ENTIRE»

Дії з ліквідації ПП потребують суттєвих часових витрат, матеріальних ресурсів та дій. Якщо підприємець не має вільного часу та впевненості у своїх діях та результатах процедури, то можливо безкоштовно проконсультуватися у спеціалістів  компанії ЮК «ENTIRE» або довірити процедуру закриття ПП «під ключ» як в Києві, так і в будь-якому місті України.

По узгодженню із замовником досвідчені  юристи запропонують найвигідніше рішення:

Експрес ліквідаціяце продаж корпоративних прав та зміна власника організації. По суті ця процедура не є ліквідацією фірми, але дозволяє в стислі строки позбавитися проблемної фірми. Спеціалісти ЮК «ENTIRE» пропонують тільки легальні перевірені схеми з повним супроводом процесу. Переваги такого способу:

Закриття ЧП за допомогою ЮК «ENTIRE» - це гарантований позитивний результат без додаткових фінансових витрат. Ми гарантуємо конфіденційність даних кожного нашого клієнта. Послуги надаються в м. Київ, Київській області та по всій території України.