Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 6993
Яка вартість відкриття ТОВ? (картинка)

Зареєструвати товариство з обмеженою відповідальністю можна самостійно, але, щоб зробити це швидко та безпомилково, необхідно мати достатньо знань, та витратити багато часу. Тому, все частіше майбутні бізнесмени цікавляться, скільки коштує відкрити ТОВ в Україні в 2023, якщо звернутися за допомогою до професійних юристів.

Фахівці нашої компанії здійснять всі етапи реєстрації, та за невелику плату ви отримаєте підприємство, яке вже є готовим для успішного функціонування. Якщо вам потрібно швидко відкрити підприємство, кращим вибором буде довірити реєстрацію професіоналам.

Відкрити ТОВ: скільки коштує оформити підприємство самостійно та за допомогою посередників

Витрати на відкриття ТОВ при самостійному оформленні мінімальні, реєстраційний збір при реєстрації ТОВ не стягується.

Витрати на відкриття ТОВ за допомогою посередників будуть достатньо значними та в середньому становлять від 1000 до 1500 гривень.

Щоб розрахувати, скільки коштує відкрити ТОВ, необхідно також закладати ціну на:

  • затвердження статуту нотаріусом;
  • оформлення довіреності;
  • оформлення юридичної адреси;
  • виготовлення печатки;
  • підготовку банківських документів;
  • отримання сертифікатів та електронних ключів.

Якщо документацію буде подавати третя особа, скільки коштує відкрити ТОВ під ключ, з урахуванням послуг нотаріуса і оформлення затвердженої довіреності складе 1000 гривень для одного засновника. Кожен наступний засновник збільшує вартість нотаріальних послуг, тому відкрити підприємство з декількома власниками буде дорожче.

Відкриття ТОВ: вартість печатки

Після реєстрації підприємства необхідно замовити виготовлення печатки. Вона повинна обов'язково відображати реквізити компанії, а дизайн засновник може обрати самостійно.

Замовити її можна в штамп-центрі, ціна її збільшить загальну вартість відкриття ТОВ мінімум на 150 гривень.

Оформлення банківської картки та засвідчення підпису керівника

Те, скільки коштує відкрити ТОВ, передбачає обов'язкове відкриття банківського рахунку через який будуть проводитися всі фінансові операції. Оформлення банківського рахунку можливе лише при наявності картки з завіреним нотаріусом підписом керівника і печаткою. Нотаріальні послуги коштуватимуть від 500 гривень.

Купівля юридичної адреси

Скільки потрібно грошей, щоб відкрити ТОВ, залежить від обрання способу отримання юридичної адреси. Отримати його можна трьома способами:

Якщо потрібно знати, скільки коштує відкрити ТОВ під ключ з варіантом придбання юридичної адреси, то потрібно закладати на дані витрати приблизно від 3000 гривень на рік.

Оформлення ТОВ: скільки коштує послуга для нерезидентів України

Засновником ТОВ може стати резидент України та іноземний громадянин. Відкрити фірму іноземці можуть за такими умовами:

Щоб отримати іноземцю код платника податків, потрібна перекладена і завірена копія паспорта. Те, скільки коштує відкрити ТОВ у цьому випадку, буде залежати від мови, з якої робиться переклад.

Таким чином, для іноземного громадянина вартість оформлення буде дещо вищою.

Оформлення довіреності

Якщо потрібно відкрити ТОВ терміново, а засновник не може особисто бути присутнім і подавати документи, він може передати свої повноваження третій особі. Можна оформити довіреність на юриста на відкриття ТОВ. Скільки коштує оформлення довіреності - від 600 гривень.

Якщо вам необхідна інформація про те, скільки коштує відкрити ТОВ в Україні в 2023, зверніться за безкоштовною консультацією до фахівців нашої компанії. У ЮК ENTIRE вам допоможуть зареєструвати і відкрити ТОВ швидко і за оптимальною ціною.