Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 2180
Як закрити ФОП без перевірки - картинка

Як закрити ФОП без перевірки податкової в 2023 – це питання хвилює кожного підприємця, який зіткнувся з необхідністю ліквідації ФОП в Україні. Якщо діяльність перестала приносити прибуток чи стала неактуальною, більшість фізичних осіб-підприємців намагаються якомога скоріше зупинити функціонування ФОП, адже податки вимагають регулярної сплати, незалежно від прибутку.

Основна проблема при закритті ФОП – звірка документації з податковою службою. Це невід’ємна частина процедури, яка передбачає перевірку на відсутність заборгованості по обов’язкових платежах. Співробітники податкової служби самі призначають дату після звернення, а тривати робота держслужбовців може до 5-ти робочих днів при наявності необхідних документів і відсутності проблем.

Як закрити ФОП без перевірки: єдиний спосіб

Робота податкової – обов’язковий етап закриття ФОП. Без цього не видадуть акт про його ліквідацію, що подовжить термін сплати обов’язкових платежів.

Єдиний можливий варіант – не приймати участь в процедурі самостійно.

Зайві хвилювання, постійна перевірка рахунків на відсутність помилок і формування тек із паперами може обійти підприємця стороною, якщо він звернеться за допомогою до професіоналів – спеціалістів юридичної фірми. Оформивши довіреність на співробітника компанії, клієнт отримує гарантований результат – проведення процедури без його участі.

Перевірка після закриття ФОП не проводиться, тому спеціаліст повністю завершить процедуру.

Як закрити ФОП без перевірки: покрокова інструкція

Інструкція, як закрити ФОП без перевірки, – це лише перші кроки в процедурі, яка передбачає:

Але закриття ФОП відбудеться лише в тому випадку, якщо всі обов’язкові платежі будуть виконані. Зробити це краще до початку проведення процедури, щоб не повертатися до цього питання під час планової перевірки фінансової звітності в податковій.

Звернення в ЮК «ENTIRE»: переваги нашої допомоги

Якщо ви задумуєтесь, як закрити ФОП без перевірки, можете звернутися до наших спеціалістів в Києві. Ми проведемо процедуру без участі клієнта, що дозволить підприємцю зекономити час і затрачені зусилля. Серед причин звернутися за допомогою до ЮК «ENTIRE»:

  1. Значний досвід роботи співробітників і хороша репутація компанії;
  2. Відсутність ускладнень, а також необхідності спілкуватися з держслужбовцями;
  3. Гарантія швидкого закриття ФОП без участі клієнта;
  4. Доступна вартість послуги.

За необхідності ми відповімо на всі питання клієнта, надамо попередню безкоштовну консультацію, а також пояснимо , як закрити ФОП без перевірки на етапі звірки документів з податковою службою.

Послуги ЮК «ENTIRE» - це виконання процедури в найбільш стислі терміни, попередня професійна перевірка документації, що дозволяє уникнути проблем і хвилювань.