Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 972
Скільки коштує закрити СПД (Київ) - картинка

Суб’єкта підприємницької діяльності (СПД) сучасне законодавство тлумачить як зареєстровану фізичну (ФЛП), так і юридичну особу (ЧП), що здійснює підприємницьку діяльність. Проте ринок товарів та послуг динамічний, тому часто виникає потреба закрити поточній бізнес-проект. Нові плани чи нерентабельність, неактуальність послуг і т.д. призводять до необхідності закрити СПД. Про це варто задуматися своєчасно, адже податки нараховуються незалежно від того, чи займається підприємець своїм бізнесом. Багатьох зупиняє питання, скільки коштує закрити СПД, і чи є необхідність звертатися за юридичною підтримкою.

Хто допоможе закрити СПД в Києві і області?

Процедуру можна провести самостійно: в цьому випадку запит скільки коштує закрити СПД неактуальний. Підприємець самостійно звертається до державного реєстратора, готує необхідні папери для ліквідації, а після проводить звірку в податковій службі. Але така економія може обернутися  затратою сил и особистого часу: підприємцю необхідно ознайомитися з законодавчими нормами проведення процедури, перевірити наявну документацію, а також відвідати відповідні держслужби.

Одна із проблем при цьому – призначення дати перевірки в податковій. А якщо співробітники виявлять помилки в податковій звітності, процедура буде достатньо тривалою.

Тому з юридичною фірмою закриття СПД (Київ), ціна якого доступна, являється оптимальною альтернативою затрат свого робочого часу, який можна було б використати зі значно більшою користю.

Скільки коштує закрити СПД з ЮК «ENTIRE»?

Наші співробітники можуть повністю взяти на себе проведення процедури (закрити СПД без активної участі засновника), чи зайнятися однією з її складових.

Клієнт оформлює довіреність на проведення роботи, чи ж просто забезпечує себе підтримкою професіоналів, які мають відповідний досвід і знання, як закрити СПД без проблем. Немає необхідності займати місце в черзі, вивчати закони і сумніватися в правильності заповнення однієї з граф в формі №12 про закриття СПД, яку потрібно підготувати у держреєстратора.

Ми пропонуємо:

Оплата здійснюється за фактично виконану роботу, а не час, витрачений на проведення процедури.

Чому вигідно закрити СПД з нашими послугами?

Юридична компанія «ENTIRE» - це значний досвід роботи на ринку і високий професіоналізм співробітників. Ми уважні до кожної деталі, а також цінуємо юридичну етику: вся інформація про наших клієнтів конфіденційна.

З нашою підтримкою юридична процедура буде виконана оперативно і без проблем. Клієнту можна не турбуватися про те, скільки коштує закрити СПД (Київ) в нашій компанії, адже ціноутворення прозоре, без наступних доплат.

Вартість послуг ЮК «ENTIRE» одна з найбільш доступних на юридичному ринку завдяки чіткій послідовності дій і відсутності випадкових помилок, які провокують складнощі.

Також зручно в будь-який момент звернутися за безкоштовною консультацією до спеціалістів компанії: ми відповімо на всі питання про процедуру, що вас цікавлять, а також про те, скільки коштує закрити СПД в Україні.