Скільки коштує закрити ПП в Україні - картинка

Незалежно від причин, які призвели до необхідності закрити приватне підприємство, його засновникам чи власникам потрібно провести складну юридичну процедуру. В цьому випадку актуальним буде запит, скільки коштує закрити ПП в Україні в 2023. Це можна зробити самостійноз мінімальним вкладенням коштів, але процедура вимагатиме затрат часу, а також детального вивчення законодавства.

Альтернативний варіант – закриття приватного підприємства з підтримкою досвідчених юристів. Таке рішення мінімізує ризики допустити помилку в оформленні документації і забезпечує оперативне виконання роботи без зайвих стресів. Але допомога юристів передбачає головне питання – скільки коштує закрити ПП з послугами спеціалістів.

Чому немає фіксованої ціни на послугу?

Кожен, хто цікавився, скільки коштує закрити  ПП в Україні з підтримкою юридичної компанії, помітив, що не існує фіксованої вартості послуги. Це зумовлено тим, що кожне приватне підприємство має свої особливості. Вони, в свою чергу, можуть вимагати додаткового втручання юриста. Наприклад, при наявності найманих працівників необхідно юридично правильно розірвати трудові договори, а також надати документи про повний розрахунок з працівниками (про відсутність заборгованості).

Що впливає на те, скільки коштує закрити ПП?

Серед факторів, які можуть вплинути на те, скільки коштує закрити ПП в Україні з допомогою юристів:

  • ведення підприємницької діяльності ПП;
  • наявність фінансової звітності;
  • кількість найманих співробітників і правильність їх документального оформлення;
  • сплата податкових обов’язків;
  • наявність договорів з контрагентами і виконання умов договорів;
  • виплата кредитів, якщо вони були оформлені на ПП;
  • наявність первинних документів, статуту.

Чим більший об’єм діяльності, тим більше часу потрібно, щоб закрити приватне підприємство. Адже необхідна правильна підготовка податкової звітності, що являється невід’ємним етапом, щоб закрити ПП.

Скільки коштує закрити ПП в Україні, багато в чому залежить і від наявності боргових зобов’язань перед кредиторами. Підвищить ціну і неправильне ведення поточної документації, проблеми з первинними документами, конфліктні ситуації з кредиторами та т.д.

Адже ціну послуги будь-якої юридичної фірми, в тому числі ЮК «ENTIRE», визначає те, скільки часу і зусиль буде витрачено спеціалістами, щоб закрити підприємство.

Юридична підтримка від ЮК «ENTIRE»: вартість і гарантії

ЮК «ENTIRE» – це можливість швидко і без проблем закрити ПП, замовити проведення процедури юристами в Києві за низькою ціною. При цьому ми гарантуємо якість послуги. А доступна вартість – це результат значного досвіду роботи і правильного тайм-менеджменту.

Також ми гарантуємо:

  • конфіденційність інформації про ПП і даних засновників;
  • рішення будь-яких юридичних ускладнень;
  • максимальну оперативність у виконанні поставлених завдань;
  • можливість в будь-який момент дізнатися про те, на якому етапі знаходиться закриття ПП.

Співпрацювати з нами вигідно, адже клієнт оплачує лише фактично виконану роботу, а не час очікування відповіді від державних служб і т.д.

Ціноутворення максимально прозоре: те, скільки коштує закрити ПП юристами компанії, клієнт дізнається відразу ж після уточнення характеристик приватного підприємства і аналізу наявності необхідних документів.

Отримати інформацію, скільки коштує закрити ПП в Вашій ситуації, можна під час особистої зустрічі, або ж зв’язавшись зі співробітниками компанії в онлайн-режимі. Але спілкування на відстані дозволить дізнатися лише орієнтовну вартість: визначити, скільки коштує закрити ПП, можна лише після аналізу уставної і поточної документації приватного підприємства, її наявності та змісту.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!