Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1224
Скільки коштує закрити ПП в Україні - картинка

Незалежно від причин, які призвели до необхідності закрити приватне підприємство, його засновникам чи власникам потрібно провести складну юридичну процедуру. В цьому випадку актуальним буде запит, скільки коштує закрити ПП в Україні в 2023. Це можна зробити самостійноз мінімальним вкладенням коштів, але процедура вимагатиме затрат часу, а також детального вивчення законодавства.

Альтернативний варіант – закриття приватного підприємства з підтримкою досвідчених юристів. Таке рішення мінімізує ризики допустити помилку в оформленні документації і забезпечує оперативне виконання роботи без зайвих стресів. Але допомога юристів передбачає головне питання – скільки коштує закрити ПП з послугами спеціалістів.

Чому немає фіксованої ціни на послугу?

Кожен, хто цікавився, скільки коштує закрити  ПП в Україні з підтримкою юридичної компанії, помітив, що не існує фіксованої вартості послуги. Це зумовлено тим, що кожне приватне підприємство має свої особливості. Вони, в свою чергу, можуть вимагати додаткового втручання юриста. Наприклад, при наявності найманих працівників необхідно юридично правильно розірвати трудові договори, а також надати документи про повний розрахунок з працівниками (про відсутність заборгованості).

Що впливає на те, скільки коштує закрити ПП?

Серед факторів, які можуть вплинути на те, скільки коштує закрити ПП в Україні з допомогою юристів:

Чим більший об’єм діяльності, тим більше часу потрібно, щоб закрити приватне підприємство. Адже необхідна правильна підготовка податкової звітності, що являється невід’ємним етапом, щоб закрити ПП.

Скільки коштує закрити ПП в Україні, багато в чому залежить і від наявності боргових зобов’язань перед кредиторами. Підвищить ціну і неправильне ведення поточної документації, проблеми з первинними документами, конфліктні ситуації з кредиторами та т.д.

Адже ціну послуги будь-якої юридичної фірми, в тому числі ЮК «ENTIRE», визначає те, скільки часу і зусиль буде витрачено спеціалістами, щоб закрити підприємство.

Юридична підтримка від ЮК «ENTIRE»: вартість і гарантії

ЮК «ENTIRE» – це можливість швидко і без проблем закрити ПП, замовити проведення процедури юристами в Києві за низькою ціною. При цьому ми гарантуємо якість послуги. А доступна вартість – це результат значного досвіду роботи і правильного тайм-менеджменту.

Також ми гарантуємо:

Співпрацювати з нами вигідно, адже клієнт оплачує лише фактично виконану роботу, а не час очікування відповіді від державних служб і т.д.

Ціноутворення максимально прозоре: те, скільки коштує закрити ПП юристами компанії, клієнт дізнається відразу ж після уточнення характеристик приватного підприємства і аналізу наявності необхідних документів.

Отримати інформацію, скільки коштує закрити ПП в Вашій ситуації, можна під час особистої зустрічі, або ж зв’язавшись зі співробітниками компанії в онлайн-режимі. Але спілкування на відстані дозволить дізнатися лише орієнтовну вартість: визначити, скільки коштує закрити ПП, можна лише після аналізу уставної і поточної документації приватного підприємства, її наявності та змісту.