Як перевірити чи закрито ПП - картинка

Якщо Вас цікавить, як дізнатися чи закрите ПП, для цього може бути декілька причин. Основні з них - юридично складна ліквідація власного бізнесу або перспективи співпраці з підприємством, що викликає сумніви. У будь-якому випадку, необхідно перевірити факт реєстрації та її актуальність.

Щоб дізнатися чи закрито ПП, потрібно виконати наступні дії:

  1. Зайти на сайт Міністерства юстиції України за посиланням https://usr.minjust.gov.ua/ua/home.
  2. Вибрати розділ «Безкоштовний запит».
  3. Вказати пункт «Юридична особа».
  4. В поле «Запит» ввести ідентифікаційний код ПП.
  5. Натиснути «Пошук».
  6. Чекати появи інформації про надзвичайну подію.
  7. Звернути увагу на графу «Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення / дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації».

Якщо підприємство ліквідоване, в графі буде вказано «Припинено».

Це стандартний алгоритм того, як дізнатися чи закрите ПП.

Переваги онлайн-сервісу

Пошук на сайті Міністерства юстиції - найшвидший і точний спосіб, як дізнатися чи закрите ПП Україна. Для цього не потрібна реєстрація, а подати запит можна з будь-якого куточка країни.

У той же час, на сайті буде вказано, чи знаходиться підприємство в процесі припинення діяльності, провадження у справі про банкрутство або санації. Можна бути впевненим у достовірності інформації на сайті Мін'юсту України.

Але одне з правил, як дізнатися чи закрито ПП в онлайн-режимі - обмежена кількість запитів. Також сайт використовує системи reCAPTCHA, що дозволяє захистити сторінку від автоматичних втручань і комп'ютерних атак. Тому не варто ігнорувати введення символів із зображення для підтвердження дії.

Юридичні проблеми, пов'язані з ліквідацією ПП

Те, як дізнатися чи закрито ПП, не є складною процедурою. Але подібний запит часто є наслідком проблем з необхідністю закрити бізнес, невпевненості в підприємстві-партнері.

Спосіб, як дізнатися чи закрито ПП Україна, дозволяє отримати необхідну інформацію, але не вирішує супутніх проблем. В цьому випадку вигідно звернутися до кваліфікованих юристів, які допоможуть вирішити будь-яку складну ситуацію і нададуть відповіді на всі питання, що цікавлять, в тому числі - як дізнатися чи закрите ПП Україна.

Адже можливі проблеми, з якими можна зіткнутися при ліквідації підприємства, - це тривалість процедури, ускладнення при поданні податкової звітності, заборгованості тощо

Стандартний термін, щоб закрити ПП - близько 2-х місяців. Це досить тривалий час, протягом якого потрібно контролювати процес ліквідації. Тому настільки актуальним є запит «як дізнатися чи закрито ПП Україна».

Послуги ЮК «ENTIRE»

Отримати відповіді на питання, як дізнатися чи закрито ПП Україна, а також допомогу у вирішенні проблем із закриттям підприємства, або з оформленням окремих документів можна у співробітників юридичної компанії «ENTIRE».

Серед причин звернутися до співробітників компанії:

  • низька вартість послуг. Дізнатися, як закрити ПП, можна ще під час первинної безкоштовної консультації. А доступна ціна підтримки професіоналів обгрунтована великим досвідом роботи і правильним розподілом часу;
  • індивідуальний підхід до кожної ситуації. Юристи готові до вирішення супутніх проблем або ускладнень, які з'явилися при спробах самостійно закрити ПП;
  • конфіденційність інформації. Це стосується як особистих даних, так і інформації про діяльність підприємства.

Крім інформації, як дізнатися чи закрите ПП Україна, можна вибрати один з пакетів послуг з ліквідації часного підприємства, - стандартний або з прискореним виконанням роботи. Також зручно звернутися для виконання одного з етапів процедури - це допоможе закрити ПП без зайвих хвилювань.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!