17 січня 2020 року підписано Меморандум про співпрацю між юридичною фірмою «Абсолют» і Федерацією змішаних єдиноборств (ММА) України - фото

Чим вище досягнення - тим більше необхідна кваліфікована юридична підтримка. Це ще раз довело підписання меморандуму про співпрацю між ЮФ «Абсолют» і Національною Федерацією змішаних єдиноборств (ММА) України.

У п'ятницю, 17 січня 2020 року, о 13.00 в приміщенні Міністерства юності та спорту України було проведено підсумкові збори за 2019 рік Федерації змішаних єдиноборств (ММА) України.

За підсумками року, були нагороджені керівники, тренери, спортсмени та члени Федерації. Але на цьому яскраві моменти не закінчилися - після урочистого етапу був підписаний Меморандум про співпрацю між юридичною фірмою «Абсолют» і Федерацією.

Юридичну компанію представляв її директор - Віталій Дроботун, з боку Федерації підписував Меморандум Президент ММА України, Олег Рожкевич. Віталій Дроботун побажав спортсменам і їх керівництва нових досягнень. А юридична компанія при цьому стане надійним тилом, який не дозволить нюансам законодавства і великим обсягом документації стати перешкодою для реалізації планів.

Почесний Президент ММА України, Дмитро Христюк, у свою чергу, підкреслив:

Наша ефективна співпраця з ЮФ «Абсолют» триває досить довго, а підписання даного Меморандуму є свідченням продовження спільної роботи, а також передачі нашої Федерації в надійні руки юристів-професіоналів.

Документ забезпечує повний юридичний супровід діяльності організації. Меморандум можна вважати основою для розробки подальших дій, спрямованих на розвиток співпраці юридичної фірми «Абсолют» і Національної федерації змішаних єдиноборств ММА України.

І такий випадок - не поодинокий. Все частіше публічні організації потребують професійного супроводу їх діяльності. Адже кожен є фахівцем у своїй галузі.

Юридична фірма «Абсолют» пройшла тривалий шлях розвитку з невеликої компанії в злагоджену команду професіоналів. Тому своїм досвідом і знаннями юристи завжди готові підтримати тих, хто представляє країну на міжнародній арені.

Тим більше, фірма вже має досвід успішного юридичного супроводу спортивних федерацій. Серед принципів роботи компанії - висока якість і максимальна ретельність, а також захист інтересів клієнтів в будь-якій ситуації.

Тому можна побажати Федерації та спортсменам нових перемог і розвитку.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!