Ребрендинг компанії «Абсолют» - картинка

Юридична фірма «Абсолют» вже багато років успішно допомагає юридичним і фізичним особам знайти вихід зі складних ситуацій, відстояти свої інтереси в правовому полі або відкрити нові перспективи для бізнесу і громадської діяльності. Висока якість юридичної підтримки, доступні ціни та стабільність на ринку – те, за що цінують ЮФ «Абсолют» клієнти. Але завжди є щось, що можна змінити на краще. Для нас це – бренд і логотип компанії. А разом з ним – постановка ще більш амбітних завдань. Тому юридична фірма «Абсолют» проводить ребрендинг: ми починаємо роботу під оновленою назвою юридична компанія «ENTIRE».

Чому ми вирішили провести ребрендинг?

З чим для Вас асоціюється слово «абсолют»? Його можна зустріти в найменуваннях різних фірм, торгових марок і навіть товарів. Компанії з аналогічною назвою є і в юридичній сфері. А високий рівень розвитку нашої юридичної фірми вимагає унікальності. Це зручно для нових клієнтів, а також сприяє чіткому позиціонуванню компанії на ринку юридичних послуг.

Адже роками створена репутація може постраждати через те, що назва фірми викликає асоціації з іншими підприємствами, ТОВ і т.п.

Ребрендинг став основою для нових цілей, активного руху вперед.

Фірма «ENTIRE»: що змінилося після ребрендингу

Ми сподіваємося, що наші постійні партнери та нові клієнти позитивно сприймуть бренд «ENTIRE». З ним назва компанії стала дійсно унікальною. У перекладі з англійської «entire» позначає «цілісний, повний, досконалий», що відображає наше прагнення ніколи не зупинятися на половині шляху, завжди доводити справу до кінця. Адже саме цього очікують клієнти компанії «ENTIRE» – продуктивності роботи і швидкого результату.

Ребрендинг компанії зробив назву такою, яка більш швидко запам'ятовується, а також є нестандартною. А цього вимагають не просто правила маркетингу, а й динаміка життя в світі, що нас оточує.

Юридична компанія «ENTIRE» так само відкрита для клієнтів: ми готові внести позитивні зміни і в життя інших людей, адже завжди потрібно зробити правильний вибір: втілювати нові ідеї і відстоювати свої інтереси, не зупиняючись на досягнутому.

Без змін ніколи не зможеш досягти бажаного. Тому ми щиро віримо, що приклад ребрендингу юридичної фірми «Абсолют», яка змінила бренд на юридичну компанію «ENTIRE», стане додатковим стимулом почати нові проекти, вирішити юридичні проблеми, які були причиною для занепокоєння тривалий час, а головне, – вірити, що все можна здійснити з підтримкою досвідчених професіоналів.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!