Формування вартості абонентського юридичного обслуговування - картинка

При плануванні замовлення на абонентське юридичне обслуговування, ціна часто стає визначальним фактором. Компанія «ENTIRE» гарантує, що співпраця з ними буде вигідніше, ніж робота свого штатного юриста або юридичного відділу. Але слід також враховувати, що вартість послуг для різних клієнтів має відмінності. Для цього є підстави: вартість абонентського юридичного обслуговування формує цілий ряд факторів, на які потрібно звернути увагу.

Як формується вартість абонентського юридичного обслуговування

Ціна послуги залежить від обсягу роботи. А саме – від того, скільки часу займе виконання роботи професіоналом, і скільки зусиль доведеться для цього докласти. 

Наприклад, є шаблонні завдання абонентського обслуговування, які вимагають простого виконання алгоритму дій – як от  реєстрація змін юридичної особи чи торгової марки і таке інше.  Проте окремі види послуг передбачають індивідуальний підхід, наприклад, захист інтересів компанії в суді, рішення конфліктних ситуацій у правовому полі, створення проекту договору для сторін та багато чого іншого.

Юридичне абонентське обслуговування, ціна якого буде вказана, визначається також і кількістю підготовлених документів.  Тому ціну формують:

  1. Усні та письмові консультації. Їх частота та тривалість – це робота юристів, яка має бути оплачена. Але не варто турбуватися, що компанія буде розглядати кожне поставлене питання.  Консультація – це надання обґрунтованої інформації для вирішення поставлених задач.  Звичайне спілкування під час співпраці – невід'ємна частина абонентського юридичного обслуговування, тому не варто проводити аналогії з будь-якою іншою консультацією, навіть якщо тема спілкування опосередковано стосується правових аспектів.
  2. Підбір нормативних правових актів з конкретного питання. Якщо потрібна документальна база чи юридичне обґрунтування, то наші співробітники забезпечать якісну підготовку у цьому напрямку.
  3. Перевірка і аналіз документації фірми, правова експертиза документів. Це необхідно для гарантії безпеки угод, усунення помилок, викликаних двозначністю формулювання в текстах документації.
  4. Підготовка письмових документів. Юридичне обслуговування, ціни на яке зазначені без урахування цього пункту, не може бути вигідним для клієнта. Адже це становить значну частку всієї роботи юристів.
  5. Зміни в статутних документах та реєстрація їх в контролюючих органах. Вартість абонентського юридичного обслуговування повинна обов'язково передбачати цю послугу для ТОВ, відкритих і закритих акціонерних товариств. Адже їх функціонування часто вимагає внесення змін, особливо якщо мова йде про прибуткові організації з наявним статутним капіталом.
  6. Участь в переговорах. Певна кількість годин роботи юриста на переговорах входить в абонентське юридичне обслуговування: ціни у цьому випадку будуть нижчими, аніж при домовленостях про супровід фахівця окремо. Ситуації можуть бути різними: якщо знадобиться більша кількість часу для ведення перемовин, ніж передбачає абонентське юридичне обслуговування, то компанія не відмовиться допомогти, адже ми також зацікавлені в результативності підтримки та відсутності проблем у клієнта.  Вартість участі в перемовинах, коли вичерпано ліміт з абонентського обслуговування, потребуватиме  додаткової оплати. Але практика показує, що правильно обраний пакет послуг повністю відповідає потребам клієнта. Тому завжди вигодніше юридичне абонентське обслуговування, ціна повністю виправдовує витрати.
  7. Участь в судовому процесі. Вирішення конфліктних ситуацій в суді – доволі поширене явище, і при цьому наші співробітники забезпечують позитивний результат. Вартість буде залежати від тривалості та складності процесу.
  8. Отримання дозвільних документів. Є можливість замовити абонентське юридичне обслуговування, вартість якого також враховувє ці аспекти роботи, або ж їх доведеться сплачувати окремо.
  9. Виконання судових рішень або участь в кримінальному процесі. Це збільшить ціну послуг, адже такі види робіт неможливо передбачити заздалегідь. Вартість абонентського юридичного обслуговування в цьому випадку не зможе «покривати» ціну участі в кримінальному процесі або виконання рішень суду.
  10. Кількість документів та часу, необхідного для надання послуг. Це головний фактор, що визначає обсяг пакета послуг і вартість абонентського юридичного обслуговування. Висока ціна буде передбачати великий обсяг роботи співробітників компанії.

У будь-якому випадку, абонентське юридичне обслуговування, ціна якого за пакет послуг буде значно нижчою, ніж оплата штатних юристів, дозволить значно заощадити клієнтові.  При цьому якість абонентського обслуговування буде високою.

На що звертають увагу фахівці при формуванні ціни?

Перш за все, при формуванні вартості фахівці враховують:

  • чим займається конкретне підприємство.  Чим ширший спектр послуг, тим більший обсяг документації потрібно буде підготувати або проаналізувати.  Часто від виду діяльності безпосередньо залежить кількість юридично складних чи конфліктних ситуацій;
  • ризики при роботі підприємства.  Абонентське юридичне обслуговування, ціна якого заздалегідь визначена, передбачає стабільну правову підтримку: ненормована робота оплачується окремо;
  • контрагенти підприємства.  Їх кількість також впливає на обсяг роботи з абонентського обслуговування, адже договори вимагають аналізу, а в окремих випадках - підготовки проекту;
  • наявність судових спорів та можливість їх виникнення, що істотно збільшує обсяг послуг.

Разом з тим, завжди є можливість знайти максимально вигідне рішення: комплекс послуг, що надаються під час абонентського обслуговування, зазвичай адаптований під потреби клієнта.

Найкраща вартість абонентського юридичного обслуговування: як вибрати вигідний варіант

Пропозиція від юридичної компанії «ENTIRE»це якісне абонентське юридичне обслуговування, ціна якого може варіюватися в залежності від пакета послуг.  

Можна заздалегідь обговорити приблизну кількість консультацій, обсяг підготовленої документації, частоту супроводу на зустрічах і таке інше.  Це вигідно, адже ціна базується на фактично виконаному обсязі роботи. 

Залежно від специфіки підприємства, перелік послуг абонентського обслуговування може істотно різнитися.  Наприклад, бізнес, заснований на експорті товару, вимагатиме складання чи ретельної перевірки договорів, а ось реєстрація торгових марок та зміни до статуту навряд чи знадобляться.

Серед додаткових причин для співпраці з ЮК «ENTIRE» – велика команда професіоналів, яку об'єднала юридична фірма, досвід роботи і гарантія якості правової підтримки, а за необхідності – конфіденційність послуг.

Наша компанія надає абонентське обслуговування як юридичним, так і фізичним особам.  Завжди можна звернутися за безкоштовною консультацією, домовитися про максимально вигідні для сторін умови співпраці.  Абонентське юридичне обслуговування, ціна якого завжди обґрунтована, стане найкращим рішенням для розвитку власного бізнесу без проблем, і з гарантованим захистом власних інтересів.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!