Договір на комплексне юридичне обслуговування - картинка

Договір на абонентське юридичне обслуговування – це основний документ, який регулює відносини між клієнтом та компанією.  Він є запорукою безпечного співробітництва для сторін, а також можливістю не допустити будь-яких спірних ситуацій.  Тому договір про юридичне обслуговування вважається офіційним початком надання послуг. Його підготовка та підпис сторонами обов'язкові.

Якщо компанія замовчує про необхідність створення такого документу, ознайомлення клієнта з його змістом, то це є приводом задуматися про її надійність.

Що має бути обов'язково присутня в тексті документу?

Незалежно від особливостей послуг, що надаються, договір на комплексне юридичне обслуговування обов'язково передбачає стандартні положення. В такому документі мають бути вказані:

  1. Сторони та предмет договору. Сторонами є компанія і замовник – юридична або фізична особа, із зазначенням повного найменування.  Предметом договору є суть наданої правової підтримки.
  2. Термін надання послуг. Він може бути різним, залежно від попередніх домовленостей.
  3. Права та обов'язки сторін договору. У цьому розділі також більш детально визначається обсяг роботи та її особливості.
  4. Сума договору. Оплата обговорюється заздалегідь, як і терміни її внесення.
  5. Реквізити сторін.

Це основні складові документа, які вважаються базовими.  Чим точніше і повніше буде складено договір абонентського юридичного обслуговування, тим зручнішою для сторін буде співпраця. 

За необхідності сторони можуть прописати форс-мажорні моменти, доповнити документ важливими нюансами.  Наприклад, варто заздалегідь передбачити варіант, коли послуги не зможуть бути виконаними точно в зумовлений термін через певні зовнішні фактори.  Наприклад, договір на юридичне абонентське обслуговування може містити пункт про роботу в умовах карантину: в цьому випадку не завжди є можливість провести юридичні процедури своєчасно для обох сторін.  Можлива інша ситуація – зміна дати судового засідання в період пандемії, карантинні обмеження (самоізоляція) клієнта, має право підпису і багато чого іншого.

Не буде зайвим, якщо договір на юридичне обслуговування буде передбачати  інші непередбачувані ситуації, які можуть вплинути на терміни надання послуг.  Клієнт має бути впевнений, що у випадку зміни дати обсяг роботи залишиться той самий, а співробітники юридичної компанії не будуть перейматися в разі настання форс-мажорних ситуацій.

На що варто звернути увагу?

Під час ознайомлення з документом і до моменту його підписання, рекомендовано звернути увагу на сам предмет договору, а також на права й обов'язки сторін.  Залежно від обраного пакета послуг, або заздалегідь обумовленого обсягу роботи, договір на абонентське юридичне обслуговування міститиме найточнішу інформацію з характеристикою послуги або комплексної правової допомоги.

Важливо звернути увагу, щоб обсяг роботи співробітників в договорі повністю відповідав попередньому обговоренню.

Договір на абонентське обслуговування, юридичні послуги в якому надає недавно створена або маловідома невелика компанія, варто вивчити дуже уважно.  Менше занепокоєння і, відповідно, уваги до себе потребують документи компанії з гарною репутацією.  Великий досвід роботи забезпечить максимально вигідну пропозицію для клієнта, а роками створений імідж фірми часто є запорукою того, що у клієнта не виникне ніяких претензій до роботи співробітників, адже компанія дбає про високу якість послуг своїх юристів.

Один примірник договору повинен залишитися у замовника: це стандартна практика, про що також повинен знати клієнт.

Як вибрати оптимальний варіант послуг?

Договір абонентського обслуговування, юридичні послуги в якому є основним предметом, має бути зручним і вигідним для сторін.  Оптимальний варіант оцінюють по співвідношенню вартості послуг, їх якості та кількості.  Не варто економити на послугах на шкоду якості, але можна вибрати юридичну компанію, яка пропонує вигідний пакет співвідношення годин роботи та кількості підготовлених документів.  Адже більшість звернень на абонентське обслуговування є стандартними: регулярна юридична допомога необхідна приватним підприємцям, громадським організаціям і т.д., адже це вигідніше, ніж офіційно працевлаштувати юриста або сформувати юридичний відділ.

Якщо необхідно буде таке абонентське юридичне обслуговування, договір укладеться за шаблоном, а пакет послуг обрано в залежності від необхідної кількості консультацій, підготовлених і проаналізованих документів, візитів в держоргани та таке інше.

Стандартні пакети послуг залежать від обороту підприємництва та виду діяльності.  Тому фахівці можуть порадити вигідне рішення.  Навіть якщо знадобиться правова підтримка, яка не входить в договір на абонентське юридичне обслуговування і передбачений ним перелік послуг, нею можна скористатися за окрему плату.

Договір з ЮК «ENTIRE»: якість послуг і безпека для клієнтів

Щоб договір на абонентське юридичне обслуговування не став причиною для переживань, варто співпрацювати лише з перевіреними компаніями.  ЮК «ENTIRE» – це багаторічний досвід роботи в юридичній сфері, налагоджена організація надання послуг і високий професіоналізм.

Договір на комплексне юридичне обслуговування нашою компанією максимально адаптований під потреби клієнта, і захищає його інтереси в разі непередбачуваних ситуацій.

Ми за будь-яких обставин відкриті для нових клієнтів, активної та плідної співпраці.  Можна скористатися попередньою безкоштовною консультацією і поставити актуальні запитання. Також у нас можна дізнатися, яким буде договір на комплексне абонентське юридичне обслуговування юридичних та фізичних осіб в такому випадку, обговорити найбільш вигідні пропозиції, або сформувати індивідуальний пакет послуг.  При постійній співпраці клієнти отримують додаткові знижки.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!