Дистанційне юридичне обслуговування - картинка

Дистанційне юридичне обслуговуванняце надання юридичних послуг без візиту до клієнта або зустрічей, з використанням сучасних технологій (телефонного зв'язку, онлайн-програм, електронної пошти, тощо). Спілкування відбувається на відстані на підставі запитів клієнта.

Кому необхідні такі дистанційні послуги?

Отримати юридичне обслуговування дистанційно – рішення, що може стати єдино можливим для іноземців або громадян України, які не можуть наразі повернутися на територію країни. Обставини можуть бути різними, але фахівці ЮК «ENTIRE» завжди знайдуть оптимальне рішення, яке заощадить кошти клієнта і позбавить від зайвих турбот.

Ще один варіант, коли може знадобитися юридичне обслуговування без можливості безпосередньої зустрічі з клієнтом – зареєстроване ТОВ в одному місті, а всі потужності підприємства – в іншому, або ж в області. У цьому випадку замовник може заздалегідь домовитися про надання послуг, щоб не долати значну відстань та не витрачати зайвий час.

Але найбільш часто юридичне обслуговування віддалено потрібне людям, які знаходяться за кордоном та не мають фізичної можливості контактувати з юристом. Імміграція, питання сімейного права, обслуговування потреб підприємства – далеко не повний перелік обставин, в яких буде потрібно втручання юриста дистанційно.

Види правової допомоги при віддаленому юридичному обслуговуванні

Віддалене юридичне обслуговування дає можливість отримати різні види правової допомоги. Цьому сприяють сучасні технології, а також готовність співробітників надати підтримку дистанційно. Наприклад, клієнтові може знадобитися:

  1. Правова консультація на задану тему. За допомогою інтернет-сервісів можна максимально докладно описати проблему, або ж організувати онлайн-зустріч в заздалегідь зазначений час. Таке юридичне обслуговування дистанційно має різні форми: як спілкування, так і письмової відповіді на питання чи описану проблему;
  2. Міграційні питання. Якщо іноземний громадянин планує отримати український паспорт, або ж вчитися, працювати в Україні, йому зручно буде скористатися допомогою досвідчених юристів. Використовуючи дистанційне юридичне обслуговування, можна значно спростити таку задачу для клієнта. При отриманні громадянства, в тому числі іноземного, існує чимало нюансів, які стосуються родинних зв'язків і майнових питань. Щоб провести процедуру без проблем, необхідна кваліфікована правова підтримка, а віддалене юридичне обслуговування стане кращим рішенням;
  3. Участь в діяльності підприємства. Якщо фактичний власник ТОВ знаходиться за кордоном, він може залучити фахівців для підготовки документації, представлення інтересів компанії в державних органах і т.п. В цьому випадку юридичне обслуговування дистанційно дозволить бути впевненим в тому, що згодом не доведеться зіткнутися з наслідками несвоєчасно або неправильно проведених процедур;
  4. Правова підтримка адвоката. Спірні питання можуть виникнути при будь-яких обставинах, навіть якщо фізична або юридична особа перебуває за територією країни. Віддалене юридичне обслуговування дозволить знайти рішення в будь-якій складній ситуації.

Юридичне обслуговування дистанційно із залученням співробітників ЮК «ENTIRE» є таким же якісним, як і стандартні послуги правової підтримки.

Нюанси дистанційного юридичного обслуговування

Але віддалене юридичне обслуговування також має недоліки. Серед них – термін пересилання або передачі документів, який може бути тривалим у зв'язку з особливостями роботи поштових відділень або кур'єрських служб. Також існує складність оформлення додаткових документів в частині обмеження законодавством іншої країни. Юристи обов'язково враховують ці фактори при організації роботи, але клієнт також повинен бути готовим до можливих складнощів, про які буде заздалегідь попереджений нашими фахівцями.

Співпраця з ЮК «ENTIRE»

Незалежно від форми надання послуг, юридичне обслуговування дистанційно все так же вимагає компетентності фахівців. Наші співробітники мають великий досвід правової підтримки, тому можна не сумніватися в індивідуальному та професійному підході до вирішення кожного завдання. Захистити інтереси клієнта і запобігти можливим проблемам основна мета співпраці, і форма проведення роботи на це ніяк не впливає.

Якщо є сумніви, чи варто замовити дистанційне юридичне обслуговування, можна скористатися безкоштовною консультацією, під час якої співробітники дадуть відповідь на всі ваші запитання. Дистанційне комплексне абонентське обслуговування з правових питань надається як фізичним, так і юридичним особам, тому звернутися за правовою підтримкою може громадянин або компанія, громадські організації, тощо.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!