Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3189

Особа,  яка має  наміри  здійснити будівництво індивідуального житлового, садового, дачного будинку не вище двох поверхів (без урахування мансардного) з площею до 300 квадратних метрів, господарських будівель,споруд, гаражів, елементів інженерного захисту та благоустрою на земельній ділянці повинна отримати будівельний паспорт забудови земельної ділянки.

Для отримання будівельного паспорта замовник звертається до відповідного уповноваженого органу містобудування та архітектури (структурного підрозділу районної державної адміністрації, виконавчого комітету міської ради) із Заявою до якої додаються:

У разі необхідності з метою конкретизації намірів забудови або уточнення містобудівної ситуації крім зазначених документів за згодою замовника можуть надаватись додаткові  матеріали:  топографо-геодезична  зйомка, технічна інформація про існуючі на ділянці об’єкти будівництва, характеристики запланованих систем автономного інженерного забезпечення тощо.

На підставі отриманого пакета документів структурний підрозділ Уповноваженого органу містобудування та архітектури:  надає замовнику примірник будівельного паспорта, підписаний керівником уповноваженого органу містобудування і архітектури. Або. Надає відмову у видачі будівельного паспорту з відповідним обґрунтуванням.