Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1659
Купити некомерційну організацію - картинка

Купити громадську організацію - альтернатива самостійній реєстрації ГО. Оформлення юридичної особи необхідно, щоб офіційно займатися громадською діяльністю, а також мати можливість представляти інтереси однієї або групи осіб в правовому полі, реалізувати соціальні ініціативи або брати участь в конкурсах на отримання грантів і т.д. Серед причин купити ГО, уникнувши тривалої процедури реєстрації - можливість знайти організацію з потрібними параметрами, а також заощадити час.

Щоб купити громадську організацію, необхідно:

  1. Визначитися з бюджетом і необхідними характеристиками ГО.
  2. Вибрати із запропонованих варіантів оптимальне рішення.
  3. Перевірити некомерційне формування (реєстрацію, історію та ін.)
  4. Переоформити ГО.

Але якщо купити готову громадську організацію, створену або реалізовану на ринку юридичною компанією, процедура буде простішою. Юристи нададуть вичерпну інформацію про юридичну особу, а також самостійно займуться бюрократичними питаннями.

Як формується ціна?

Вартість ГО визначають кілька чинників. Серед них:

Тому купити некомерційну організацію можна з різною вартістю.

Потрібно пам'ятати, що ціна завжди вказується без вартості оформлення документації.

Вибір ГО: на що звернути увагу

Перш ніж ввести запит «куплю громадську організацію», необхідно визначити мету її діяльності. Від цього залежить перелік вимог до громадського формування. Якщо з'ясувати даний момент заздалегідь, можна істотно обмежити коло пошуку, що дозволить заощадити час і купити кращий варіант.

Залежно від мети діяльності, може знадобитися історія попередньої діяльності, наявність грантових робіт і т.д. Якщо в цьому нема потреби, ціна буде значно нижче.

Адже поширеною є пропозиція, коли юридичні фірми створюють некомерційні формування для подальшого перепродажу. Оскільки ГО є неприбутковими, вони не вимагають сплати податку, і можуть тривалий час перебувати серед інших пропозицій до того часу, коли будуть офіційно переоформлені. Це вигідно, адже є можливість купити громадське формування з «чистою» історією.

Якщо потрібно купити готову громадську організацію, попередньо перевіряють її наявність в реєстрі неприбуткових формувань на сайті податкової.

Важливий нюанс: при покупці громадської організації неможливо змінити засновників, які вказані в реєстрі ЄДР.

Це одна з причин того, що купити громадську організацію вигідніше, звернувшись до пропозицій однієї з юридичних компаній. Багаторічний досвід роботи стане гарантією відсутності можливих проблем.

Співпраця з ЮК «ENTIRE»

Кожна ситуація індивідуальна, тому важливо знайти оптимальне рішення, що стане найбільш вигідним. У цьому допоможуть фахівці юридичної компанії «ENTIRE»: багаторічний досвід і висока кваліфікація, увага до кожного клієнта - запорука відмінної роботи. Компанія пропонує кілька варіантів готових громадських організацій, які можна купити за вигідною ціною. Оформленням документів займуться співробітники, тому угода займе мінімум часу і не зажадає активної участі клієнта.

Щоб купити громадську організацію без зайвих хвилювань, можна звернутися за попередньою безкоштовною консультацією. Фахівці дадуть відповідь на всі питання, уточнять деталі.