Купити благодійний фонд - картинка

Купити благодійний фонд – вигідна альтернатива самостійного створення такої організації. Це заощадить час на підготовку пакету документів та реєстрацію, мінімізувавши бюрократичні процедури.

Щоб купити благодійний фонд, потрібно пройти наступні етапи:

  1. Обрати підходящий варіант з представлених благодійних організацій, готових до продажу.
  2. Надати інформацію про засновника.
  3. Підготувати дані учасників.
  4. Оформити угоду.

Але така простота процедури можлива лише в разі співпраці з перевіреним продавцем: як правило, благодійні фонди на продаж створюють юридичні компанії, що вже мають досвід подібних робіт і розуміють, як організувати процедуру максимально зручно і вигідно для сторін.

Але варто бути уважним, адже іноді купити готовий благодійний фонд пропонують юридичні особи, діяльність яких супроводжувалася низкою проблем як фінансового, так і правового характеру.

Особливості процедури

Якщо купити готовий благодійний фонд через юридичну компанію, в тому числі – створену її фахівцями, це забезпечить наявність всіх необхідних документів і «чисту» історію.

Співпраця з юридичною фірмою дозволить не турбуватися про відсутність боргів і конфліктних ситуацій в правовому полі: фахівці нададуть вичерпну інформацію про створений ними фонд.

Майбутній власник неприбуткової організації повинен всього лише надати необхідну інформацію, яка буде внесена в документи: це одне з основних переваг, щоб купити неприбуткову організацію за допомогою фахівців юридичної компанії.

Що формує вартість некомерційного формування?

Серед пропозицій купити благодійний фонд (Київ) можна знайти варіанти з різною вартістю. Ціна залежить від того, як давно зареєстрована певна організація. Якщо благодійний фонд має свою історію діяльності, ним були отримані гранти, це може істотно збільшити його вартість. Але разом з цим, покупцеві доведеться звернути увагу на деталі діяльності, вивчити наявну документацію, щоб бути впевненим у безпеці угоди.

Як обрати оптимальний варіант?

Щоб купити готовий благодійний фонд, потрібно попередньо переконатися, що звітність подавалася вчасно, будь-які заборгованості відсутні, ознайомитися з історією організації.

Перш ніж використовувати запит «куплю благодійний фонд», важливо визначити мету придбання. Для участі в конкурсах на отримання грантів важлива попередня діяльність, «вік» організації. Але для функціонування неприбуткової організації ці фактори не мають значення. А вартість цих видів істотно різниться.

Перед покупкою рекомендується перевірити наявність фонду в реєстрі неприбуткових організацій на сайті податкової.

Нюанси процедури

Якщо є необхідність купити готовий благодійний фонд, варто знати важливий нюанс.

При покупці неприбуткової організації неможливо змінити засновників, які значаться в реєстрі ЄДР.

Але це не перешкодить подальшому здійсненню діяльності.

Пропозиція від ЮК «ENTIRE»

Наша компанія надає можливість купити благодійний фонд з хорошою історією за максимально вигідною ціною. Фахівці врахували той факт, що з 2017 року функціонує оновлений реєстр, тому організації оформлені згідно з вимогами Цивільного та Господарського кодексів.

Юристи компанії самостійно займуться переоформленням неприбуткового формування, проведуть процедуру в короткі терміни.

Якщо з'явилися додаткові питання, як купити благодійний фонд, можна звернутися за безкоштовною консультацією до фахівців ЮК «ENTIRE». Вони ознайомлять з пропозицією, що дасть можливість обговорити важливі нюанси.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!