Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 2958
НПО це неприбуткова організація - картинка

Неприбуткові організаціїце юридичні особи, функціонування яких не передбачає отримання будь-якого виду прибутку.

Формування створюються з метою реалізації поставлених задач, представлення спільних інтересів і т.д.

НПОце неприбуткові об’єднання, що не являються платниками податків, оскільки не проводять комерційну діяльність.

Які бувають НПО?

НПО, розшифрування абревіатури яких використовується для найменування різних видів неприбуткових організацій, різняться видами діяльності. Серед різновидів некомерційних формувань виділяють декілька груп. Основні варіанти НПО:

Даний перелік не обмежує НПО: що це таке, також показує приклад дачних, садових кооперативів, професійні союзи та інші некомерційні організації.

Навіщо реєструвати некомерційні об’єднання?

Серед варіантів, які бувають НПО – некомерційні формування, що зареєстровані як юридичні особи, чи об’єднання, які відсутні в держреєстрі. Офіційне оформлення не вимагає фінансових затрат і виплати податків. Але всі види НПО можуть здійснювати діяльність лише в тому випадку, якщо вони оформлені в якості юридичних осіб. Тобто підписувати договори, представляти інтереси в судових органах, брати участь в грантових програмах і т.д.

Що таке неприбуткова організація: допомога ЮК «ІНТАЄР»

Якщо необхідно дізнатися «неприбуткова організація: що це» більш детально, або ж з’ясувати важливі нюанси, можна звернутися за безкоштовною консультацією наших спеціалістів. Крім інформації про НПО, що таке некомерційна організація можна з’ясувати на прикладі власної проблеми, знайти її оптимальне рішення.

За необхідності, юристи допоможуть зареєструвати різні варіанти НПО (неприбуткових організацій) на вигідних умовах і в максимально стислі терміни.