Федоров Станіслав Ігорович вручає нагороду в номінації «Партнер року» старшому партнеру ЮК «Інтаєр» Іллі Пугасєй - картинка

30 січня 2021 у чудовому місті Ірпіні було проведено щорічний всеукраїнський конкурс «Сузір’я хортингу» – нагородження кращих спортсменів, тренерів та фахівців з традиційного українського виду боротьби, який бере свій початок ще з часів козацтва. Українська Федерація Хортингу відзначила не лише тих, хто показав чудові результати у спорті – номінаціями бути охоплені кращі тренери та фахівці з хортингу, партнери і меценати. Почесну нагороду у номінації «Партнер року» здобула юридична компанія «Інтаєр».

Нагороду від засновника конкурсу Федорова Станіслава Ігоровича отримав старший партнер ЮК «Інтаєр» Ілля Пугасей. Ця подія стала знаковою, адже це вже друга нагорода компанії за плідну співпрацю у справі розвитку хортингу в Україні.

Важкий карантинний рік не став завадою для досягнення високих результатів роботи. Пишатися дійсно є чим, адже спортсмени та їх тренери продемонстрували високий рівень підготовки, що відповідає європейським стандартам. Хортинг – складний вид єдиноборств, але найголовніше, що він є частиною нашої культурної спадщини, а тому потребує особливої уваги, а часто і захисту в юридичній сфері.

Працівники юридичної компанії чудово розуміють, яка саме кваліфікована юридична підтримка в сучасних реаліях необхідна для спортивних федерацій, особливо коли замету взято відродження стародавнього мистецтва, та розвитку на всіх етапах такого виду спорту як хортинг.

Запорука успіху – це не лише наполеглива праця, а й надійне партнерство з можливістю вчасно отримувати допомогу спеціалістів в необхідній галузі. Навіть найкращі спортсмени та тренери можуть зійти з дистанції на шляху до своєї мети, через надмірний бюрократизм, який часто зустрічається в Україні та за умов виходу на міжнародний рівень. Тому ЮК «Інтаєр» гарантує якісну юридичну підтримку та захист в правовому полі, щоб надати можливість вільного розвитку та реалізації сміливих задумів та планів.

Юридична компанія «Інтаєр» вже багато років користується довірою клієнтів: досвід роботи та висока кваліфікація спеціалістів не викликає сумнівів. Спеціалізація фірми – правова допомога та супровід юридичних і фізичних осіб. Це передбачає широкий функціонал – співпрацю з державними органами, підготовку юридичних документів, перевірку договорів, захист у суді і т.д. Тривала робота спеціалістів ЮК «Інтаєр» у даній сфері дозволяє надавати юридичну допомогу максимально оперативно та якісно.

Кожен має бути спеціалістом своєї  справи, і це забезпечить нові перемоги, про що свідчить відзнака результатів роботи компанії засновником та організаторами конкурсу «Сузір’я хортингу».

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!